Prostreno.cz

Růžičková kapusta s pórkem

Jednoduchá zeleninová příloha k masu.

13.07.2016 lanvin
35min

20min příprava

15min vaření

499 kJ / 119 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Růžičkovou kapustu blanšírujte 4 - 5 minut v osolené, vařící vodě.
  2. Nakrájený pórek poduste 5 - 8 minut v pánvi na rostlinném oleji.
  3. Růžičkovou kapustu sceďte a smíchejte s pórkem.
  4. V misce prošlehejte majonézu, hořčici, 3 lžíce olivového oleje a prolisovaný stroužek česneku.
  5. Majonézu přidejte k růžičkové kapustě s pórkem a promíchejte.
  6. Podávejte teplé.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,03 g
  • Sacharidy:

    77,29 g
    • Cukry:

      21,58 g
  • Tuky:

    104,56 g
  • Vláknina:

    26,01 g

Aktivita pro spálení:

257 kcal
32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

76

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená mrkev

(10 hlasů)
40min
483 kJ

Chřest s citronovou šťávou a kerblíkem

(13 hlasů)
30min
1449 kJ

Marinovaná karotka

(15 hlasů)
30min
372 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta s pórkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba