Prostreno.cz

Dušené hovězí plátky

Hovězí plátky dušené se sušenými rajčaty, rukolou a sýrem.

16.08.2016 lentilka
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

334 kJ / 79 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pekáček vyložte oloupanou cibulí pokrájenou na klínky.
  2. Plátky masa osolte a opepřete. Maso uložte na cibuli, plátky proložte rajčaty a na plátky nakrájeným česnekem.
  3. Vývar promíchejte s octem a maso zalijte.
  4. Přikryjte a duste v troubě předehřáté na 180 °C do měkka.
  5. Délka dušení závisí na tom, jaký druh hovězího masa použijete.
  6. Před koncem dušení proložte maso plátky sýra a rukolou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    215,96 g
  • Sacharidy:

    122,85 g
    • Cukry:

      41,58 g
  • Tuky:

    145,45 g
  • Vláknina:

    19,24 g

Aktivita pro spálení:

388 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

115

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí guláš s rajčaty

(17 hlasů)
3h a 0min
512 kJ

Hovězí plátky plněné chřestem

(11 hlasů)
60min
580 kJ

Hovězí svíčková s brokolicí

(14 hlasů)
45min
785 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí plátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba