Prostreno.cz

Maso marinované v pivu

Lahodné maso pečené podle irského receptu.

10.11.2016 Mikeš
5h a 0min

4h a 0min příprava

60min vaření

743 kJ / 177 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky.
  2. Všechny ingredience kromě cibule a soli promíchejte nejlépe v hranaté misce.
  3. Do směsi vložte plátky masa, přikryjte a nechte v chladu minimálně 6 hodin.
  4. Maso i s marinádou dejte do pekáčku, osolte a pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 50-60 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    274,22 g
  • Sacharidy:

    35,12 g
    • Cukry:

      11,60 g
  • Tuky:

    91,44 g
  • Vláknina:

    4,90 g

Aktivita pro spálení:

668 kcal
83

minut jízdy na kole

63

minut běhu

199

minut uklízení





Podobné recepty

Nudličky z hovězí svíčkové

(18 hlasů)
45min
859 kJ

Hovězí špízy

(14 hlasů)
4h a 20min
1022 kJ

Hovězí svíčková s borůvkovou omáčkou

(13 hlasů)
1h a 55min
606 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Maso marinované v pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba