Prostreno.cz

Polévka s kedlubnou a brokolicí

Rychlá zeleninová polévka, osmahnutí na másle krásně zvýrazní chuť zeleniny.

16.06.2017 Mikeš
50min

20min příprava

30min vaření

204 kJ / 48 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte na větší kousky a orestujte ji v hrnci na másle.
  2. Zeleninu zalijte vývarem, přidejte bobkový list a vařte, až je zelenina měkká.
  3. Dochuťte solí a hrubě mletým pepřem.

TIP:

Do polévky můžete přidat mladé listy kedlubny.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,94 g
  • Sacharidy:

    287,42 g
    • Cukry:

      16,56 g
  • Tuky:

    50,09 g
  • Vláknina:

    50,80 g

Aktivita pro spálení:

188 kcal
23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

56

minut uklízení





Podobné recepty

Pórková polévka s křupavými krutony

(4 hlasů)
60min
452 kJ

Zeleninová polévka se špenátem

(1 hlasů)
55min
122 kJ

Krevetová polévka se zeleninou

(1 hlasů)
60min
300 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

kedlubna

28 kcal / 100g
B1 g
S5 g
T0,1 g

karotka

41 kcal / 100g
B1,4 g
S9 g
T0,3 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka s kedlubnou a brokolicí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba