Prostreno.cz

Rychlý zvěřinový guláš

Guláš připravený v tlakovém hrnci, guláš si uvařte den předem, ať se pěkně uleží.

12.07.2017 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

282 kJ / 67 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na kostky.
  2. V hrnci na sádle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso, posypte kořením, tymiánem a restujte za stálého míchání 5 minut.
  3. Posypte moukou a dobře promíchejte.
  4. Zalijte vodou, přidejte kostku vývaru, hrnec uzavřete a vařte 35-45 minut podle kvality masa.
  5. Guláš podávejte se snítkou tymiánu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    138,24 g
  • Sacharidy:

    80,61 g
    • Cukry:

      12,60 g
  • Tuky:

    56,95 g
  • Vláknina:

    11,17 g

Aktivita pro spálení:

381 kcal
47

minut jízdy na kole

36

minut běhu

113

minut uklízení





Podobné recepty

Jelení guláš

(16 hlasů)
2h a 50min
506 kJ

Kančí ragú

(11 hlasů)
1h a 35min
522 kJ

Dušená srnčí kýta na cibuli

(15 hlasů)
2h a 20min
591 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rychlý zvěřinový guláš

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba