Prostreno.cz

Vepřová panenka s těstovinou

Kostky vepřové panenky dušené se šalotkou a bílým vínem.

19.07.2017 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

662 kJ / 158 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, obalte je v hladké mouce a orestujte v hrnci na oleji.
  2. V misce promíchejte vývar, víno, ocet a nalijte k masu.
  3. Přidejte oloupané, celé šalotky, tymián a přikryté duste doměkka.
  4. Maso podle potřeby dochuťte solí a podávejte s těstovinou, bohatě posypané zelenou petrželkou.
  5. Můžete podávat s vařeným chřestem, nebo jinou zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    284,59 g
  • Sacharidy:

    757,12 g
    • Cukry:

      96,02 g
  • Tuky:

    63,29 g
  • Vláknina:

    61,10 g

Aktivita pro spálení:

1277 kcal
159

minut jízdy na kole

121

minut běhu

381

minut uklízení





Podobné recepty

Karbanátky s hráškem

(2 hlasů)
1h a 10min
902 kJ

Vepřové kotlety s růžičkovou kapustou

(1 hlasů)
1h a 20min
726 kJ

Vepřový guláš s bílými fazolemi

(3 hlasů)
1h a 20min
317 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s těstovinou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba