Prostreno.cz

Rizoto s vepřovým masem a žampiony

Krémové houbové rizoto s vepřovým masem jako rychlý oběd, nebo večeře.

22.02.2018 lentilka
55min

20min příprava

35min vaření

952 kJ / 227 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, žampiony na plátky.
  2. Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  3. Přidejte na kostky nakrájené maso a na plátky nakrájené žampiony. Za občasného míchání duste, až je maso měkké.
  4. Smetanu smíchejte se sýrem a nalijte ji k masu.
  5. Nakonec přidejte předem uvařenou rýži s vše lehce promíchejte a prohřejte.
  6. Před podáváním můžete posypat nakrájenou natí jarní cibulky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    169,24 g
  • Sacharidy:

    349,64 g
    • Cukry:

      14,74 g
  • Tuky:

    168,30 g
  • Vláknina:

    4,00 g

Aktivita pro spálení:

932 kcal
116

minut jízdy na kole

88

minut běhu

278

minut uklízení





Podobné recepty

Rizoto s houbami

(11 hlasů)
50min
435 kJ

Rizoto s chřestem

(9 hlasů)
55min
425 kJ

Rizoto s houbami

(18 hlasů)
40min
556 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rizoto s vepřovým masem a žampiony

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba