Prostreno.cz

Guláš z divočáka s kapary a řapíkatým celerem

Chuťově výrazný kančí guláš.

17.04.2018 sun
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

386 kJ / 92 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na kostky a orestujte na sádle spolu s nakrájenou cibulí.
  2. Maso poprašte paprikou a promíchejte.
  3. Přidejte rozmarýn, jalovec, celý pepř a silné plátky citronové kůry.
  4. Zalijte vývarem a přikryté duste doměkka.
  5. Když je maso skoro měkké, přidejte k masu kapary a nakrájený řapíkatý celer.
  6. Guláš zahustěte instantní jíškou, podle potřeby dochuťte solí a pepřem.
  7. Podávejte s noky, chlebem, nebo knedlíkem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    177,78 g
  • Sacharidy:

    229,09 g
    • Cukry:

      27,54 g
  • Tuky:

    88,99 g
  • Vláknina:

    96,40 g

Aktivita pro spálení:

488 kcal
61

minut jízdy na kole

46

minut běhu

145

minut uklízení





Podobné recepty

Jelení guláš

(16 hlasů)
2h a 50min
506 kJ

Kančí ragú

(11 hlasů)
1h a 35min
522 kJ

Dušená srnčí kýta na cibuli

(15 hlasů)
2h a 20min
591 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Guláš z divočáka s kapary a řapíkatým celerem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba