Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Lilek s čokoládou se vlastně připravuje jako známé slané parmské lilky. Nakrájené plátky baklažánu se vrství v zapékací míse, ale místo rajského pyré se zalévají čokoládou, sůl nahradí cukr. Moučník se upeče, nechá vychladit a teprve pak se konzumuje. Receptem z Neapole překvapte stejně jako Emanuel Ridi z Itala v kuchyni.
10min příprava
15min vaření
energetická hodnota na 100g
náročnost
Lilky na sladko a ještě k tomu vykoupané v čokoládě? Objevili je v hornaté krajině Campagna di Roma, objevte je i vy. Možná nad tím spojením kroutíte hlavou, ale jsou prostě báječné. Jen je vyzkoušet!
Bílkoviny:
Sacharidy:
Cukry:
Tuky:
Vláknina:
minut jízdy na kole
minut běhu
minut uklízení
Reklama