Prostreno.cz

Vepřové maso ve smetanové omáčce

Vepřové maso ve smetanové omáčce s koprem.

03.06.2019 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

892 kJ / 213 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na silnější proužky.
  2. Na másle s olejem nechte zesklovatět nakrájený pórek, přisypte mrkev, přidejte maso a orestujte ho.
  3. Maso zalijte vývarem a duste doměkka.
  4. K měkkému masu přidejte nakrájený kopr, smetanu, instantní jíšku a duste na mírném ohni ještě 10 minut.
  5. Podle chuti osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    230,30 g
  • Sacharidy:

    67,34 g
    • Cukry:

      15,99 g
  • Tuky:

    279,50 g
  • Vláknina:

    3,85 g

Aktivita pro spálení:

900 kcal
112

minut jízdy na kole

85

minut běhu

268

minut uklízení





Podobné recepty

Dušené vepřové plátky se zeleninou

(3 hlasů)
1h a 20min
524 kJ

Grilovaná vepřová panenka

(3 hlasů)
40min
803 kJ

Vepřové plátky s dušeným ananasem

(1 hlasů)
1h a 45min
682 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

vepřové maso

242 kcal / 100g
B27 g
S0 g
T14 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso ve smetanové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba