Prostreno.cz

Krůtí plátek v parmezánové strouhance

Krůtí plátky v parmezánové strouhance jsou skvělé jako rychlý oběd či večeře. S oblíbeným dresinkem chutnají výborně.

01.07.2019 lentilka
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

1454 kJ / 347 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V mělké misce smíchejte strouhanku a sýr.
  2. Plátky masa osolte a opepřete.
  3. Maso obalte v hladké mouce, pak ve vejcích a nakonec ve strouhance se sýrem. Strouhanku k masu lehce přitlačte.
  4. V pánvi rozehřejte máslo s olejem, přidejte jemně nakrájenou šalotku a obalené plátky masa zvolna opečte z obou stran.
  5. Během pečení položte na každý plátek masa plátek másla.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    259,61 g
  • Sacharidy:

    406,81 g
    • Cukry:

      28,46 g
  • Tuky:

    471,84 g
  • Vláknina:

    24,00 g

Aktivita pro spálení:

1707 kcal
213

minut jízdy na kole

162

minut běhu

509

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí čtvrtky s dýni Hokaido

(1 hlasů)
1h a 20min
890 kJ

Mleté kuřecí maso s brokolicí

(2 hlasů)
1h a 5min
843 kJ

Kuřecí kousky s indickým kořením

(1 hlasů)
1h a 20min
610 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

strouhanka

351 kcal / 100g
B12 g
S71 g
T5 g

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krůtí plátek v parmezánové strouhance

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba