Prostreno.cz

Vepřové maso s křenem

Čerstvý křen je zdravý. Obsahuje velké množství vitaminu C, působí antibakteriálně, podporuje trávení a zbaví vás únavy. K vepřovému masu si každý přidá křen podle chuti.

22.07.2019 sun
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

453 kJ / 108 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na tenké plátky, osolte je opepřete a obalte je v hladké mouce.
  2. V hrnci na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte maso a orestujte ho z obou stran.
  3. Maso zalijte vývarem a duste doměkka.
  4. Ke konci dušení přidejte k masu snítky tymiánu a drcená rajčata.
  5. Před podáváním posypte maso petrželkou.
  6. Křen podávejte k masu samostatně.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    223,20 g
  • Sacharidy:

    372,72 g
    • Cukry:

      27,10 g
  • Tuky:

    114,74 g
  • Vláknina:

    67,80 g

Aktivita pro spálení:

819 kcal
102

minut jízdy na kole

78

minut běhu

244

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová kotleta se sušenými houbami

(3 hlasů)
1h a 55min
752 kJ

Vepřové nudličky se zeleninou

(2 hlasů)
30min
629 kJ

Zelné listy plněné mrkví

(1 hlasů)
2h a 0min
567 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s křenem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba