Prostreno.cz

Lehký zeleninový guláš s masem

V podstatě si v jednom hrnci připravíte s masem i přílohu.

22.08.2019 lentilka
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

398 kJ / 95 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky.
  2. Očištěnou mrkev, pórek a oloupanou cibuli nakrájejte na plátky.
  3. Oloupaný celer a brambory nakrájejte na kostky.
  4. V rendlíku na rozehřátém oleji orestujte maso a cibuli.
  5. Zalijte vývarem, přidejte bobkový list a duste 35 minut.
  6. Přisypte zeleninu a duste, až je maso a zelenina měkká.
  7. Dochuťte solí, čerstvě mletým pepřem a podávejte nejlépe s čerstvým chlebem, hustě posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    210,45 g
  • Sacharidy:

    415,81 g
    • Cukry:

      30,09 g
  • Tuky:

    113,10 g
  • Vláknina:

    104,25 g

Aktivita pro spálení:

759 kcal
94

minut jízdy na kole

72

minut běhu

226

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí guláš se zelím

(2 hlasů)
1h a 50min
548 kJ

Rybí guláš

(3 hlasů)
1h a 5min
229 kJ

Jehněčí guláš z trouby

(3 hlasů)
2h a 0min
697 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Lehký zeleninový guláš s masem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba