Prostreno.cz

Pstruh na jablkách

Pstruh patří k našim nejkvalitnějším a nejlahodnějším rybám. Pstruhům stačí krátká příprava.Stačí, aby se po vpichnutí vidličkou k páteři maso lehce oddělovalo od kostí.

03.03.2020 sun
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

710 kJ / 169 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté, osušené pstruhy na několika místech na povrchu nařízněte ostrým nožem a ryby osolte.
  2. Slaninu nasucho opečte v pánvi. Opečenou slaninu vyndejte a položte na papírový ubrousek.
  3. Na stejnou pánev přidejte máslo, lžíci oleje, přisypte jablka a celé cibulky. Duste na mírném ohni 5 minut.
  4. Přidejte jablečnou šťávu, smetanu a promíchejte. Podle chuti osolte.
  5. Do omáčky položte pstruhy, přikryjte a duste na mírném ohni podle velikosti ryb 20-30 minut.
  6. Ryby podávejte s opečenou slaninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    324,94 g
  • Sacharidy:

    154,64 g
    • Cukry:

      90,58 g
  • Tuky:

    367,50 g
  • Vláknina:

    30,00 g

Aktivita pro spálení:

2377 kcal
297

minut jízdy na kole

226

minut běhu

709

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí karbanátky s mrkví

(2 hlasů)
60min
668 kJ

Losos s rajčatovým přelivem

(2 hlasů)
1h a 5min
700 kJ

Ryba v mandlích

(3 hlasů)
1h a 5min
515 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh na jablkách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba