Prostreno.cz

Krevety v česnekové omáčce

Krevety ve španělském stylu. Jídlo, které vám připomene večer v taverně.

17.04.2020 lentilka
20min

10min příprava

10min vaření

754 kJ / 180 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Olej a máslo zahřejte v pánvi.
  2. Snižte na střední teplotu, přisypte krevety a česnek a vařte asi 1,5 minuty na každé straně.
  3. Přidejte bílé víno a vařte 2 minuty, nebo až jsou krevety hotové.
  4. Krevety dejte na servírovací misku lehce je osolte, posypte pepřem a petrželkou.
  5. Podávejte okamžitě, nejlépe s křupavým pečivem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,94 g
  • Sacharidy:

    17,14 g
    • Cukry:

      0,68 g
  • Tuky:

    85,17 g
  • Vláknina:

    4,03 g

Aktivita pro spálení:

596 kcal
74

minut jízdy na kole

56

minut běhu

177

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí kuličky

(4 hlasů)
1h a 5min
599 kJ

Treska s česnekem a cibulí

(1 hlasů)
45min
428 kJ

Špagety s tuňákem

(1 hlasů)
40min
1096 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krevety v česnekové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba