Prostreno.cz

Velikonoční uzené zapečené s bramborami

Brambory, uzené a zelí - skvělá kombinace.

28.03.2012 lanvin
1h a 15min

25min příprava

50min vaření

464 kJ / 110 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory uvařte ve slupce a oloupejte. Slaninu nakrájenou na kostičky dejte vyškvařit. Brambory rozmačkejte, přidejte k nim vyškvařenou slaninu, majoránku a pepř a jen mírně osolte. Vše dobře promíchejte.
  2. Na brambory rozložte zelí, na zelí položte nakrájené uzené maso a posypte kmínem.
  3. Pečte v troubě 30 minut. Hotový pokrm posypte petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    125,56 g
  • Sacharidy:

    276,90 g
    • Cukry:

      13,70 g
  • Tuky:

    99,53 g
  • Vláknina:

    39,52 g

Aktivita pro spálení:

567 kcal
70

minut jízdy na kole

54

minut běhu

169

minut uklízení





Podobné recepty

Zelí zapečené s uzeným masem

(14 hlasů)
1h a 15min
486 kJ

Vepřové pečené se zelím

(12 hlasů)
1h a 30min
487 kJ

Vepřové rolády se zelím

(14 hlasů)
1h a 20min
857 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar Anonym
04.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

uzené maso

300 kcal / 100g
B25 g
S1 g
T28 g

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

kysané zelí

19 kcal / 100g
B1 g
S4 g
T0,2 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Velikonoční uzené zapečené s bramborami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba