Prostreno.cz

Pstruzi na tymiánu

Velmi rychle a jednoduše pečení pstruzi vonící tymiánem.

11.05.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

903 kJ / 215 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté pstruhy na kůži několikrát nařízněte, osolte je a posypte pepřem. Dovnitř pstruhů dejte snítky tymiánu, plátky citrónu, plátky česneku a pstruhy položte na plech s pečicím papírem.
  2. Pstruhy pokapejte olejem s máslem a pečte v troubě vyhřáté na 220 °C přibližně 30-35 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    67,20 g
  • Sacharidy:

    41,45 g
    • Cukry:

      4,75 g
  • Tuky:

    116,27 g
  • Vláknina:

    16,38 g

Aktivita pro spálení:

716 kcal
89

minut jízdy na kole

68

minut běhu

213

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruh na tymiánu

(12 hlasů)
40min
880 kJ

Filé ze pstruha s pistáciemi

(13 hlasů)
1h a 25min
883 kJ

Pstruh se šunkou

(11 hlasů)
40min
607 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruzi na tymiánu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba