Prostreno.cz

Chřest s mangovým krémem

Chřest jako předkrm podávaný s krémem z manga.

15.05.2012 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

196 kJ / 46 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Bílý chřest dejte do jednoho pečicího rukávu, zelený chřest do druhého. Ke každému přidejte špetku soli, 50 ml vody, 50 ml bílého vína a 2 lžíce citrónové šťávy. Sáčky uzavřete a lehce protřepejte, položte je na plech a každý sáček jednou propíchněte.
  2. Pečte v troubě vyhřáté na 170 °C: bílý chřest 30-35 minut, zelený 25-30 minut.
  3. Oloupané mango rozmačkejte, promíchejte se zakysanou smetanou a podle chuti osolte. Krém posypte kayenským pepřem. Hotový chřest podávejte s krémem z manga.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,00 g
  • Sacharidy:

    65,46 g
    • Cukry:

      35,45 g
  • Tuky:

    32,87 g
  • Vláknina:

    23,70 g

Aktivita pro spálení:

172 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení





Podobné recepty

Zapékaný chřest

(16 hlasů)
45min
581 kJ

Chřest se žampióny

(19 hlasů)
35min
294 kJ

Chřest s ředkvičkou

(22 hlasů)
25min
331 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Chřest s mangovým krémem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba