Prostreno.cz

Hovězí s lilkem

Mleté hovězí maso se zeleninou.

17.05.2012 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

1051 kJ / 251 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve woku rozehřejte olej a za stálého míchání orestujte zelené fazolky, orestované přeložte na talíř. Ve woku osmažte lilek s 1 lžící sójové omáčky a 1 lžící miso. Přeložte na talíři k fazolkám. Nyní ve woku orestujte česnek a za stálého míchání orestujte maso se zbytkem miso a sójovou omáčkou.
  2. Před dokončením přidejte zeleninu, nakrájenou feferonku, povidla a za stálého míchání dále restujte. Podle chuti můžete osolit. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    139,43 g
  • Sacharidy:

    38,91 g
    • Cukry:

      23,13 g
  • Tuky:

    225,90 g
  • Vláknina:

    7,49 g

Aktivita pro spálení:

1390 kcal
173

minut jízdy na kole

132

minut běhu

414

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí s bambusovými výhonky

(17 hlasů)
35min
758 kJ

Hovězí s chřestem

(13 hlasů)
35min
807 kJ

Dušené hovězí s artyčoky

(13 hlasů)
1h a 10min
820 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí s lilkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba