Prostreno.cz

Pražmy na tymiánu

Pražmy pečené s bylinkami.

22.05.2012 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

472 kJ / 112 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté osušené ryby ostrým nožem na kůži nařízněte a osolte. Dovnitř každé ryby vložte 2 plátky citrónu, 1 stonek fenyklu, porci jemně nakrájené šalotky a 1 stonek tymiánu. Ryby zabalte do potravinové folie a dejte na hodinu do lednice.
  2. Olej prošlehejte se zbytkem nasekaného tymiánu a citrónovou šťávou.
  3. Ryby vložte do kleští na grilování ryb, důkladně je potřete připraveným olejem a na rozehřátém grilu grilujte z každé strany 15 minut. Při grilování potírejte olejem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    334,65 g
  • Sacharidy:

    114,25 g
    • Cukry:

      25,30 g
  • Tuky:

    171,18 g
  • Vláknina:

    31,70 g

Aktivita pro spálení:

792 kcal
99

minut jízdy na kole

75

minut běhu

236

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená pražma

(17 hlasů)
60min
580 kJ

Pražma s bazalkou a olivami

(7 hlasů)
35min
570 kJ

Pražmy na zelenině

(8 hlasů)
1h a 40min
454 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
02.05.2016
Avatar moniika
02.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Frittata s rajčaty

55min
(13 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pražmy na tymiánu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba