Prostreno.cz

Pražma s provensálským kořením

Pečené ryby se zeleninou.

08.08.2012 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

677 kJ / 161 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou papriku, cuketu, rajčata a česnek nakrájejte.
  2. Papriku orestujte na 5 lžících oleje, přidejte česnek, cuketu, badyán, šťávu z půlky citronu, trochou soli a pepře. Zeleninu poduste.
  3. Po 5 minutách přidejte nakrájená rajčata a olivy a vše poduste ještě 10 minut.
  4. Ryby pokapejte citrónovou šťávou, osolte, opepřete, koření vetřete do ryb.
  5. Na oleji s máslem zvolna ryby opečte.
  6. Ryby podávejte s dušenou zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    207,46 g
  • Sacharidy:

    281,03 g
    • Cukry:

      20,05 g
  • Tuky:

    181,89 g
  • Vláknina:

    82,28 g

Aktivita pro spálení:

537 kcal
67

minut jízdy na kole

51

minut běhu

160

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená pražma

(17 hlasů)
60min
580 kJ

Pražma s bazalkou a olivami

(7 hlasů)
35min
570 kJ

Pražmy na zelenině

(8 hlasů)
1h a 40min
454 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

citrón

29 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,5 g

provensálské koření

117,86 kcal / 100g
B4 g
S3 g
T16 g

mořský vlk

82 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pražma s provensálským kořením

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba