Prostreno.cz

Rizoto s kapustou

Rizoto, které můžete podávat samostatně nebo jako přílohu.

14.09.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

494 kJ / 118 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na kostičky.
  2. Na oleji orestujte cibuli, přidejte propláchnutou rýži, minutu restujte, zalijte vínem, 600 ml vývaru a vařte za občasného promíchání 20 minut.
  3. Na másle poduste doměkka kapustu, kterou při dušení podlijte 50 ml vývaru. Podle chuti osolte.
  4. Uvařenou rýži promíchejte s kapustou, nasekaným koprem, na kostičky nakrájeným sýrem a pepřem. Podle chuti osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    65,44 g
  • Sacharidy:

    313,95 g
    • Cukry:

      19,49 g
  • Tuky:

    96,07 g
  • Vláknina:

    14,90 g

Aktivita pro spálení:

572 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

170

minut uklízení





Podobné recepty

Houbové rizoto

(15 hlasů)
50min
410 kJ

Rizoto s mletým masem

(15 hlasů)
50min
563 kJ

Špenátové rizoto

(15 hlasů)
35min
447 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rizoto s kapustou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba