Prostreno.cz

Fenyklová polévka

Zimní polévka z fenyklu s česnekem.

11.12.2012 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

565 kJ / 135 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. V hrnci rozehřejte 2 lžíce oleje, přidejte česnek, očištěný nakrájený fenykl, promíchejte a zalijte vývarem. Vařte 15-20 minut.
  3. Mezitím potřete olejem z obou stran plátky chleba, rozložte je na plech s pečicím papírem a v troubě upečte do křupava.
  4. Před dopečením posypte chleba části nastrouhaného parmazánu.
  5. Polévku podle chuti osolte, opepřete a podávejte posypanou parmázánem a opečeným chlebem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    146,06 g
  • Sacharidy:

    516,76 g
    • Cukry:

      59,14 g
  • Tuky:

    135,88 g
  • Vláknina:

    34,62 g

Aktivita pro spálení:

884 kcal
110

minut jízdy na kole

84

minut běhu

263

minut uklízení





Podobné recepty

Gazpacho

(11 hlasů)
50min
375 kJ

Barevná fazolová polévka

(11 hlasů)
40min
198 kJ

Kuřecí polévka s estragonem

(12 hlasů)
55min
358 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

chleba

265 kcal / 100g
B9 g
S49 g
T3 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

parmezán

392 kcal / 100g
B35 g
S3 g
T28 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Fenyklová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba