Prostreno.cz

Kančí kýta dušená v pivu

Kýta dušená v pivu s povidly.

10.05.2013 lentilka
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

730 kJ / 174 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kýtu prošpikujte slaninou.
  2. V kastrole na másle orestujte očištěnou a nastrouhanou zeleninu a cibuli.
  3. Vložte maso, osolte a opepřete, přidejte kuličky jalovce, podlijte pivem a duste do poloměkka.
  4. Přidejte povidla, nastrouhaný chléb, nakrájené ovoce a nasekané ořechy. Duste, až je maso zcela měkké. Podle potřeby ještě podlijte pivem.
  5. Podávejte s červeným zelím.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    222,05 g
  • Sacharidy:

    200,03 g
    • Cukry:

      81,67 g
  • Tuky:

    188,72 g
  • Vláknina:

    22,90 g

Aktivita pro spálení:

871 kcal
108

minut jízdy na kole

82

minut běhu

260

minut uklízení





Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

(22 hlasů)
1h a 15min
802 kJ

Kančí na slanině

(13 hlasů)
2h a 30min
1092 kJ

Kančí maso ve sladkokyselé omáčce

(7 hlasů)
1h a 50min
630 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar heenna
10.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kančí kýta dušená v pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba