Prostreno.cz

Rybí guláš s podzimní zeleninou

Snadný a chutný způsob, jak zkombinovat sezónní zeleninu a zdravou rybu.

16.10.2013 Mikeš
55min

20min příprava

35min vaření

334 kJ / 79 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Tresku nakrájejte na kousky.
  2. Očištěný pórek, oloupané brambory, mrkev a tuřín nakrájejte na kostky, dejte do hrnce s vodou a vařte tak 10 minut.
  3. Ve smetaně rozmíchejte mouku přidejte k zelenině, přidejte rybí vývar a vařte ještě přibližně 10 minut, pak vmíchejte zakysanou smetanu.
  4. Na rozehřátém másle opečte zvolna osolené kousky tresky a opečené vložte do polévky.
  5. Polévku podávejte s chlebem a ozdobenou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    103,45 g
  • Sacharidy:

    198,13 g
    • Cukry:

      35,64 g
  • Tuky:

    114,35 g
  • Vláknina:

    24,65 g

Aktivita pro spálení:

517 kcal
64

minut jízdy na kole

49

minut běhu

154

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí jehly s rozmarýnem

(7 hlasů)
45min
287 kJ

Platýz s cibulkou

(7 hlasů)
30min
272 kJ

Pečená ryba s citrónovou kůrou

(6 hlasů)
1h a 45min
474 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí guláš s podzimní zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba