Prostreno.cz

Jelení maso s jablky

Plátky jelení kýty dušené s jablky.

29.10.2013 lanvin
1h a 45min

15min příprava

1h a 30min vaření

517 kJ / 123 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Odleželé jelení maso umyjte, odblaňte, nakrájejte na plátky, osolte a opepřete.
  2. Na pánvi s rozehřátým olejem orestujte plátky masa, podlijte 200 ml vína, přidejte rozmarýn a maso duste přikryté doměkka.
  3. Jablka oloupejte, odstraňte jádřince a nakrájejte je na plátky.
  4. K hotovému masu přidejte jablka, zbytek vína, cukr a společně krátce poduste, aby se jablka nerozvařila.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    158,28 g
  • Sacharidy:

    96,10 g
    • Cukry:

      50,31 g
  • Tuky:

    93,85 g
  • Vláknina:

    22,85 g

Aktivita pro spálení:

480 kcal
60

minut jízdy na kole

45

minut běhu

143

minut uklízení





Podobné recepty

Guláš z divočáka

(23 hlasů)
1h a 45min
671 kJ

Srnčí medailonky s brusinkami

(11 hlasů)
40min
728 kJ

Kančí na slanině

(13 hlasů)
2h a 30min
1092 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

červené víno

85 kcal / 100g
B0,2 g
S2 g
T0 g

rozmarýn mletý

331 kcal / 100g
B4 g
S64 g
T15 g

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

sádlo

897 kcal / 100g
B0,3 g
S0 g
T99 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jelení maso s jablky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba