Prostreno.cz

Rybí filé pečené v alobalu

Pikantní rybí maso pečené v alobalu.

22.11.2013 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

621 kJ / 148 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. V misce promíchejte strouhaný sýr, scezená rajčata, koření, prolisovaný česnek, nastrouhanou mrkev, smetanu, citrónovou šťávu, rozinky a nasekanou petrželku.
  3. Na čtverec alobalu (vhodné je dát dvě vrstvy alobalu), položte porce ryby.
  4. Na porce ryby rozdělte připravenou směs a důkladně zabalte.
  5. Pečte v troubě tak 30 minut. Podávejte s rýží, hustě posypané nakrájenou cibulkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    129,34 g
  • Sacharidy:

    135,21 g
    • Cukry:

      78,38 g
  • Tuky:

    136,05 g
  • Vláknina:

    19,25 g

Aktivita pro spálení:

1108 kcal
138

minut jízdy na kole

105

minut běhu

330

minut uklízení





Podobné recepty

Pečený halibut s hráškovým pyré

(11 hlasů)
45min
678 kJ

Treska pečená se zeleninou

(11 hlasů)
45min
600 kJ

Pstruh s hroznovým vínem

(7 hlasů)
45min
471 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Frittata s rajčaty

55min
(13 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé pečené v alobalu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba