Prostreno.cz

Asijská polévka s badyánem

Vánoční vývar s rýžovými nudlemi a masem.

12.12.2013 sun
3h a 0min

20min příprava

2h a 40min vaření

635 kJ / 151 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kosti dejte na 15 minut péct do trouby, potom je spolu s badyánem, skořicí, hřebíčkem, pepřem a rybí omáčkou vložte do studené vody.
  2. Na 2 lžících oleje orestujte na plátky nakrájený zázvor, nakrájenou cibuli a přidejte do hrnce. Vařte 2 hodiny. Pak vývar sceďte.
  3. Svíčkovou nakrájejte na kousky, zelené cibulky a papriku na kolečka, vše přidejte do vývaru, vařte 15 minut.
  4. Podle návodu na obalu připravte rýžové nudle.
  5. Polévku rozdělte do hlubších misek, přidejte scezené nudle, nasekaný koriandr a sójové výhonky.

TIP:

V Asii se polévka podává s kousky limetky.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    196,60 g
  • Sacharidy:

    926,55 g
    • Cukry:

      32,81 g
  • Tuky:

    189,82 g
  • Vláknina:

    280,85 g

Aktivita pro spálení:

854 kcal
106

minut jízdy na kole

81

minut běhu

254

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí vývar

(12 hlasů)
60min
437 kJ

Silný kuřecí vývar

(18 hlasů)
40min
124 kJ

Vývar z hovězí oháňky

(16 hlasů)
2h a 35min
162 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Asijská polévka s badyánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba