Prostreno.cz

Vinná rybí polévka

Zimní polévka s bílým vínem.

13.12.2013 lentilka
1h a 15min

40min příprava

35min vaření

405 kJ / 96 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Filé nakrájejte na kousky a pokapejte citrónovou šťávou. Nechte 30 minut v lednici.
  2. Oloupanou cibuli a pórek nakrájejte na kolečka.
  3. Na rozehřátém oleji orestujte cibuli, pórek, přidejte hřebíček, bobkový list a míchejte 5 minut.
  4. Přidejte víno, vývar a vařte 10 minut.
  5. Pak přidejte oloupané, nakrájené brambory a vařte 5 minut.
  6. Po pěti minutách přidejte rybí maso a povařte ještě 10-15 minut, vařte tak dlouho, aby se rybí maso zcela nerozpadlo.
  7. Dochuťte solí, kayenským pepřem a podávejte s nakrájeným citrónem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    142,60 g
  • Sacharidy:

    506,60 g
    • Cukry:

      26,66 g
  • Tuky:

    127,90 g
  • Vláknina:

    156,95 g

Aktivita pro spálení:

528 kcal
66

minut jízdy na kole

50

minut běhu

157

minut uklízení





Podobné recepty

Rajská polévka s pestem

(17 hlasů)
50min
443 kJ

Studená avokádová polévka

(16 hlasů)
20min
511 kJ

Kuřecí vývar se špenátem

(14 hlasů)
25min
163 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vinná rybí polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba