Prostreno.cz

Tuňák s pomerančovým přelivem

Jemné rybí maso s vůní pomeranče.

09.01.2014 lentilka
40min

15min příprava

25min vaření

544 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V pánvi na rozehřátém oleji s máslem opečte zvolna osolené, opepřené porce ryby.
  2. Opečenou rybu vyndejte na talíř.
  3. Na stejnou pánev dejte cukr, pomerančový džus, pomerančovou kůru, estragon, na kousky rozdělený pomeranč a poduste 5 minut.
  4. Rybu podávejte přelitou omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    92,88 g
  • Sacharidy:

    93,84 g
    • Cukry:

      57,72 g
  • Tuky:

    65,07 g
  • Vláknina:

    13,80 g

Aktivita pro spálení:

322 kcal
40

minut jízdy na kole

30

minut běhu

96

minut uklízení





Podobné recepty

Špízy z tuňáka

(9 hlasů)
50min
627 kJ

Tuňák s vejci

(11 hlasů)
25min
604 kJ

Steaky z tuňáka s rukolou

(8 hlasů)
25min
692 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Tuňák s pomerančovým přelivem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba