Prostreno.cz

Vepřová panenka

Vepřová panenka se smetanovou omáčkou.

01.02.2014 Mikeš
40min

10min příprava

30min vaření

995 kJ / 237 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřovou panenku nakrájejte na silné plátky (steaky).
  2. Maso opečte ze všech stran na oleji s máslem doměkka.
  3. Maso vyndejte na talíř, osolte a přikryjte.
  4. Na stejnou pánev přidejte hořčici, pepř, smetanu a 10 minut na silnějším ohni za stálého míchání povařte.
  5. Maso vložte do omáčky, jen prohřejte a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    139,84 g
  • Sacharidy:

    12,74 g
    • Cukry:

      8,35 g
  • Tuky:

    166,05 g
  • Vláknina:

    2,15 g

Aktivita pro spálení:

563 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

168

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová panenka s višněmi

(6 hlasů)
50min
619 kJ

Vepřová panenka s borůvkovou omáčkou

(7 hlasů)
1h a 5min
484 kJ

Vepřová panenka s houbami

(12 hlasů)
50min
592 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba