Prostreno.cz

Tresčí karbanátky

Voňavé rybí karbanátky s bylinkami.

03.02.2014 lentilka
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

456 kJ / 108 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci přiveďte k varu 300 ml vody přidejte 2 špetky soli a ½ citrónu.
  2. Do vody vložte porce ryby a povařte 3 minuty.
  3. Ryby vyndejte a vychladlé vložte do kuchyňského robotu.
  4. Přidejte ostatní ingredience a připravte směs na karbenátky. Na rozehřátém oleji smažte zvolna z obou stran karbenátky.
  5. Omáčka: na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli a česnek.
  6. Přidejte drcená rajčata, rajský protlak, harrisu a koření, přidejte ½ hrnku vody a vařte 10 minut.
  7. Po 10 minutách přidejte karbenátky, plátky citrónu a duste přikryté 10 - 15 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    191,87 g
  • Sacharidy:

    175,08 g
    • Cukry:

      34,24 g
  • Tuky:

    186,96 g
  • Vláknina:

    31,82 g

Aktivita pro spálení:

368 kcal
46

minut jízdy na kole

35

minut běhu

109

minut uklízení





Podobné recepty

Karbanátky z lososa

(9 hlasů)
50min
590 kJ

Karbanátky se sýrem

(8 hlasů)
40min
952 kJ

Karbanátky z mraženého lososa

(12 hlasů)
45min
556 kJ
Více receptů

Celkem 5 komentářů

Avatar
Avatar verrca
27.05.2016
Avatar heenna
26.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g

rajský protlak

21 kcal / 100g
B1 g
S4 g
T0,5 g

čerstvá máta

70 kcal / 100g
B3 g
S14 g
T0 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Tresčí karbanátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba