Prostreno.cz

Treska v mandlové strouhance

Treska pečená v troubě.

12.02.2014 lentilka
45min

20min příprava

25min vaření

744 kJ / 177 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Naporcované filé opláchněte a osušte je papírovou utěrkou, ryby osolte.
  3. Mouku nasypte do mělké misky, v jiné mělké misce rozšlehejte vejce a mléko.
  4. Ve třetí mělké misce smíchejte strouhanku, mandle a nasekaný tymián.
  5. Filé obalte v mouce, ve vaječné směsi a ve strouhance s mandlemi, strouhanku k rybám lehce přitlačte.
  6. Ryby uložte do vymazané zapékací misky, pokapejte je olejem. Pečte 20-25 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    193,70 g
  • Sacharidy:

    137,84 g
    • Cukry:

      8,50 g
  • Tuky:

    112,20 g
  • Vláknina:

    17,90 g

Aktivita pro spálení:

590 kcal
73

minut jízdy na kole

56

minut běhu

176

minut uklízení





Podobné recepty

Treska na zeleném pepři

(8 hlasů)
40min
490 kJ

Treska zapečená se sýrem

(19 hlasů)
45min
289 kJ

Treska na rajčatech s cizrnou

(9 hlasů)
50min
700 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska v mandlové strouhance

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba