Prostreno.cz

Hovězí plátek se zelím

Na černém pivu dušené plátky hovězího masa s dušeným zelím.

13.02.2014 lanvin
1h a 45min

15min příprava

1h a 30min vaření

600 kJ / 143 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa opečte na 6 lžících rozehřátého oleje, posypte kmínem a solí, přidejte nakrájenou cibuli, podlijte pivem a duste doměkka, nejlépe je podusit maso v tlakovém hrnci.
  2. Na zbývajícím oleji orestujte 2 lžíce mouky, přidejte zelí i s nálevem, posypte hořčičnými semínky a duste za občasného míchání 30 minut.
  3. Podle chuti osolte, případně přidejte trochu cukru a podávejte s dušeným masem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    119,00 g
  • Sacharidy:

    77,40 g
    • Cukry:

      15,60 g
  • Tuky:

    124,70 g
  • Vláknina:

    14,50 g

Aktivita pro spálení:

489 kcal
61

minut jízdy na kole

46

minut běhu

145

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí s máslovou omáčkou

(6 hlasů)
1h a 15min
896 kJ

Roštěnky se zeleninou

(6 hlasů)
1h a 20min
558 kJ

Hovězí plátky jako zvěřina

(10 hlasů)
1h a 15min
670 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí plátek se zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba