Prostreno.cz

Hovězí na červeném víně s cibulí

Jednoduché, dušené hovězí plátky.

19.02.2014 Mikeš
1h a 45min

15min příprava

1h a 30min vaření

645 kJ / 154 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, osolte opepřete a obalte v mouce.
  2. Na rozehřátém oleji s máslem orestujte cibuli nakrájenou na plátky.
  3. Přidejte maso, nakrájené stroužky česneku a podlijte vínem.
  4. Poduste 15 minut, podlijte vývarem, přidejte rajský protlak, posypte orgánem a duste doměkka. Před podáváním posypte petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    170,94 g
  • Sacharidy:

    88,46 g
    • Cukry:

      23,96 g
  • Tuky:

    165,99 g
  • Vláknina:

    13,95 g

Aktivita pro spálení:

666 kcal
83

minut jízdy na kole

63

minut běhu

198

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí svíčková s rýží

(19 hlasů)
40min
1010 kJ

Hovězí s nakládanou paprikou

(7 hlasů)
2h a 35min
681 kJ

Hovězí nudličky s kešu oříšky

(14 hlasů)
35min
1348 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar verrca
21.05.2016
Avatar Anonym
11.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí na červeném víně s cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba