Prostreno.cz

Treska s petrželovým přelivem

Opečená treska s jednoduchou omáčkou.

25.02.2014 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

689 kJ / 164 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V kastrolu nechte rozehřát olej, přidejte mouku, promíchejte, zalijte bílým vínem, vývarem a vařte 10 minut.
  2. Přidejte nasekanou petrželku, osolte, opepřete podle chuti a vařte ještě 5 minut.
  3. Tresku rozdělte na 8 kousků, osolte a opepřete.
  4. Na másle orestujte na plátky nakrájený česnek, přidejte kousky ryby a rybu zvolna opečte ze všech stran.
  5. Rybu podávejte s omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    80,69 g
  • Sacharidy:

    53,41 g
    • Cukry:

      1,16 g
  • Tuky:

    112,89 g
  • Vláknina:

    3,82 g

Aktivita pro spálení:

385 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

114

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s mrkví

(11 hlasů)
50min
390 kJ

Treska pečená se zeleninou

(11 hlasů)
45min
600 kJ

Treska v kokosu

(10 hlasů)
55min
486 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s petrželovým přelivem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba