Prostreno.cz

Polévka s nočky

Zeleninový vývar se špenátovými nočky.

01.03.2014 lanvin
40min

30min příprava

10min vaření

326 kJ / 77 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji orestujte nakrájenou cibulku a slaninu, přidejte posekaný předem spařený špenát a nasekaný česnek, míchejte přibližně 3 minuty pak odstavte z ohně.
  2. K horkému špenátu rozklepněte vejce, osolte a důkladně promíchejte, postupně vmíchávejte pšeničnou krupici a petrželku. Vzniklé těsto nechte 15 minut přikryté odpočívat.
  3. Pomocí dvou lžic tvořte nočky a zavařte je do vývaru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    99,72 g
  • Sacharidy:

    216,13 g
    • Cukry:

      8,51 g
  • Tuky:

    123,29 g
  • Vláknina:

    9,56 g

Aktivita pro spálení:

308 kcal
38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

91

minut uklízení





Podobné recepty

Čočková polévka se zeleninou

(12 hlasů)
45min
255 kJ

Zeleninová polévka s rýží

(10 hlasů)
45min
217 kJ

Jarní vývar se zeleninou

(10 hlasů)
50min
157 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Ovesná kaše s borůvkami a mandlemi

15min
(2 hlasů)

Velké jablkové palačinky

45min
(20 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka s nočky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba