Prostreno.cz

Polévka s taveným sýrem

Krémová polévka se sýrem a křenovou šlehačkou.

08.05.2014 lentilka
45min

20min příprava

25min vaření

248 kJ / 59 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vodu přiveďte k varu, přidejte kostky vývaru a na plátky nakrájenou zeleninu, vařte 20 minut.
  2. Přidejte sýr a míchejte, až se sýr roztaví.
  3. Polévku rozmixujte ručním mixérem.
  4. Polévku dochuťte solí, pepřem a muškátovým oříškem.
  5. Šlehačku dotuha vyšlehejte se špetkou cukru, do šlehačky vmíchejte křen.
  6. Polévku podávejte s kopečkem šlehačky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,63 g
  • Sacharidy:

    78,90 g
    • Cukry:

      41,13 g
  • Tuky:

    126,15 g
  • Vláknina:

    15,01 g

Aktivita pro spálení:

262 kcal
32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

78

minut uklízení





Podobné recepty

Zeleninový krém s vejci

(21 hlasů)
45min
401 kJ

Květáková polévka s pivem

(21 hlasů)
45min
476 kJ

Polévka s čedarem a jablky

(18 hlasů)
55min
433 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka s taveným sýrem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba