Prostreno.cz

Medový pečený bůček

Nebojte se při přípravě masa použít med.

15.07.2014 lanvin
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

822 kJ / 196 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Bůček nakrájejte na silnější plátky, osolte a opepřete.
  2. Z obou paprik, kmínu, chilli, utřeného česneku a 5 lžic piva umíchejte pastu.
  3. Pastou potřete maso, zabalte do fólie a nechte přes noc v chladu odpočinout.
  4. Druhý den maso uložte do pekáčku a podlijte trochou vody.
  5. Pekáč dejte do trouby předehřáté na 160 °C a pečte za občasného přelévání výpekem přibližně 40 minut.
  6. Svařte pivo s medem a sirupem potřete maso, přidejte nakrájenou cibuli a pečte, až je maso zcela měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    277,42 g
  • Sacharidy:

    83,71 g
    • Cukry:

      50,28 g
  • Tuky:

    212,37 g
  • Vláknina:

    9,62 g

Aktivita pro spálení:

501 kcal
62

minut jízdy na kole

47

minut běhu

149

minut uklízení





Podobné recepty

Plněné vepřové se švestkami na víně

(15 hlasů)
1h a 15min
871 kJ

Vepřové v kiwi omáčce

(12 hlasů)
45min
690 kJ

Pečený bůček se zeleninou

(9 hlasů)
35min
435 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Medový pečený bůček

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba