Prostreno.cz

Vepřový bůček na špejli

Grilovaný bůček se zeleninou.

17.07.2014 lentilka
1h a 5min

30min příprava

35min vaření

634 kJ / 151 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřový bůček zbavte případných zbytků kůže a nakrájejte na kostky o velikosti přibližně 3x3cm.
  2. Maso vložte do misky, osolte, opepřete, přidejte grilovací koření a důkladně promíchejte, zalijte směsí kečupu a piva a uložte do chladu, marinujte nejlépe přes noc.
  3. Nakrájejte papriku, cuketu a cibuli, rajčata nechte vcelku.
  4. Na grilovací jehlu nebo na špejli střídavě napichujte zeleninu a maso.
  5. Špízy uložte do alobalové misky na grilování a grilujte na středně vyhřátém grilu doměkka, při grilování potírejte zbylou marinádou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    228,52 g
  • Sacharidy:

    87,39 g
    • Cukry:

      44,40 g
  • Tuky:

    247,24 g
  • Vláknina:

    15,85 g

Aktivita pro spálení:

812 kcal
101

minut jízdy na kole

77

minut běhu

242

minut uklízení





Podobné recepty

Grilované vepřové kotlety

(7 hlasů)
40min
807 kJ

Steaky na červeném víně

(12 hlasů)
1h a 15min
702 kJ

Rychlý grilovaný steak

(13 hlasů)
35min
589 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřový bůček na špejli

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba