Prostreno.cz

Vepřové na pepři

Vepřová kotleta rožněná vcelku v alobalu.

22.07.2014 sun
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

917 kJ / 219 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kousek slaniny a mrkev nakrájejte na přibližně stejně široké nudličky.
  2. Pomocí špikovacího nože maso prošpikujte slaninou a mrkví.
  3. Kotletu na povrchu nařízněte drobnými zářezy, aby se dovnitř lépe dostala chuť koření. Stroužky česneku oloupejte, prolisujte a utřete se solí, směsí potřete celou plochu masa.
  4. Maso obalte v celém pepři, nasekaném rozmarýnu, na maso položte plátky slaniny a maso zabalte do alobalu spolu s nakrájenou cibulí.
  5. Nad středním plamenem maso rožněte 1,5 hodiny v alobalu a 20 minut bez alobalu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    498,05 g
  • Sacharidy:

    110,22 g
    • Cukry:

      26,38 g
  • Tuky:

    218,67 g
  • Vláknina:

    39,18 g

Aktivita pro spálení:

621 kcal
77

minut jízdy na kole

59

minut běhu

185

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kotlety s rajčaty

(11 hlasů)
45min
710 kJ

Plněné vepřové se švestkami na víně

(15 hlasů)
1h a 15min
871 kJ

Vepřové v kiwi omáčce

(12 hlasů)
45min
690 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové na pepři

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba