Prostreno.cz

Dijónská vepřová kotleta

Vepřové maso a omáčka s dijónskou hořčicí.

12.08.2014 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

1092 kJ / 260 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V misce prošlehejte 4 lžíce oleje, ocet, koriandr, utřený česnek a mletou papriku.
  2. Směs důkladně vetřete do masa a maso nechte minimálně 30 minut v lednici.
  3. Pak maso opečte ze všech stran na 4 lžících oleje, maso osolte a opepřete.
  4. K masu přidejte vývar, instantní jíšku, smetanu, ve které rozmíchejte dijónskou hořčici a maso duste doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    227,23 g
  • Sacharidy:

    38,88 g
    • Cukry:

      5,63 g
  • Tuky:

    229,74 g
  • Vláknina:

    4,46 g

Aktivita pro spálení:

853 kcal
106

minut jízdy na kole

81

minut běhu

254

minut uklízení





Podobné recepty

Plněné vepřové se švestkami na víně

(15 hlasů)
1h a 15min
871 kJ

Vepřové v kiwi omáčce

(12 hlasů)
45min
690 kJ

Pečený bůček se zeleninou

(9 hlasů)
35min
435 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dijónská vepřová kotleta

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba