Prostreno.cz

Telecí na Madeiře

Telecí kýta, které dodá víno a bylinky skvělou chuť.

05.11.2014 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

562 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Telecí kýtu nakrájejte na větší kostky a orestujte na másle.
  2. Maso zalijte vínem, přidejte kerblík a estragon-svázané vcelku a vařte, až je maso měkké. Pokud je během vaření potřeba, podlijte maso vývarem.
  3. 15 minut před koncem vaření přidejte k masu houby nakrájejte na silnější plátky a škrob rozmíchaný v malém množství vody, vyndejte bylinky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    297,87 g
  • Sacharidy:

    69,74 g
    • Cukry:

      3,04 g
  • Tuky:

    58,28 g
  • Vláknina:

    11,40 g

Aktivita pro spálení:

624 kcal
78

minut jízdy na kole

59

minut běhu

186

minut uklízení





Podobné recepty

Plněná telecí kýta

(11 hlasů)
1h a 35min
724 kJ

Telecí medailonky

(11 hlasů)
1h a 15min
482 kJ

Telecí kotleta s hruškou

(9 hlasů)
40min
565 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí na Madeiře

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba