Prostreno.cz

Růžičková kapusta s anglickou slaninou

Takto připravené kapustičky můžete jíst jen tak, anebo je servírovat jako přílohu k rybě nebo k jednoduše upravenému masu.

01.10.2015 lentilka
40min

20min příprava

20min vaření

447 kJ / 106 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Slaninu nakrájejte a nasucho orestujte v pánvi. Orestovanou slaninu vyndejte děrovanou lžící, dejte na talíř a nechte vychladnout.
  2. Na stejnou pánev přidejte očištěnou, překrojenou růžičkovou kapustu a duste 10 minut.
  3. Přidejte nasekanou petržel, redukci balsamico, citronovou kůru, podle chuti osolte, opepřete a vmíchejte slaninu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    80,32 g
  • Sacharidy:

    53,05 g
    • Cukry:

      15,19 g
  • Tuky:

    58,69 g
  • Vláknina:

    20,06 g

Aktivita pro spálení:

226 kcal
28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

67

minut uklízení





Podobné recepty

Vodnice zelenina

(24 hlasů)
30min
246 kJ

Mrkev se zázvorem

(22 hlasů)
35min
301 kJ

Bramborový salát

(13 hlasů)
1h a 20min
277 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

citronová kůra

47 kcal / 100g
B1 g
S16 g
T0,3 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

balsamico krém

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

růžičkový kapusta

43 kcal / 100g
B3 g
S8 g
T0,6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta s anglickou slaninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba