Prostreno.cz

Treska s medovou glazurou

Zdravá ryba jako lehký oběd, nebo večeře.

24.11.2015 sun
50min

30min příprava

20min vaření

347 kJ / 82 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V misce promíchejte citronovou kůru, sójovou omáčku, med, olej, zázvor a drcený pepř.
  2. Porce tresky uložte do malé zapékací misky a ryby potřete z obou stran připravenou směsí, nechte před grilováním 15 minut v chladu (ryby můžete marinovat i přes noc).
  3. Ryby grilujte na grilovací pánvi přibližně 5 - 8 minut z každé strany.
  4. Ryby můžete taky připravit v troubě. Pečte 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C.
  5. Podávejte se zeleninou a klínky citronu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    76,40 g
  • Sacharidy:

    29,75 g
    • Cukry:

      12,71 g
  • Tuky:

    12,52 g
  • Vláknina:

    6,41 g

Aktivita pro spálení:

131 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení





Podobné recepty

Roládky ze sumce

(24 hlasů)
1h a 10min
362 kJ

Candát s fenyklovým salátem

(29 hlasů)
35min
659 kJ

Zapečená treska s bramborami

(15 hlasů)
50min
610 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s medovou glazurou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba