Prostreno.cz

Rybí plátky v pivním těstíčku

Kousky ryby v křupavém těstíčku, podávejte nejlépe s bramborovou kaší.

02.03.2016 lanvin
3h a 10min

2h a 40min příprava

30min vaření

733 kJ / 175 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Mouku, sůl, pivo, olej a žloutky utřete na hladké těstíčko, které nechte 2 - 3 hodiny odpočinout.
  2. Těsně před upotřebením vmíchejte do těstíčka tuhý sníh z bílků.
  3. Očištěné rybí plátky potřete solí, pepřem, postupně je namáčejte v připraveném těstíčku a smažte v horkém oleji.
  4. Podávejte s kouskem citrónu a snítkami petrželky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    215,70 g
  • Sacharidy:

    170,58 g
    • Cukry:

      4,62 g
  • Tuky:

    172,91 g
  • Vláknina:

    11,30 g

Aktivita pro spálení:

813 kcal
101

minut jízdy na kole

77

minut běhu

242

minut uklízení





Podobné recepty

Treska se zeleným chřestem

(17 hlasů)
45min
255 kJ

Marinovaný candát

(10 hlasů)
3h a 35min
430 kJ

Halibut s jemnou petrželovou zálivkou

(21 hlasů)
40min
846 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí plátky v pivním těstíčku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba