Prostreno.cz

Salát z růžičkové kapusty

Příloha, kterou můžete podávat k pečenému masu i k rybám. Můžete podávat i samostatně.

18.05.2016 lentilka
45min

20min příprava

25min vaření

453 kJ / 108 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou růžičkovou kapustu povařte v osolené vodě přibližně 5 minut. Pak kapustu sceďte, nechte důkladně okapat a dejte do misky.
  2. Slaninu nakrájejte na větší kostičky a v pánvi nasucho orestujte.
  3. Jablko nakrájejte na kostky a přidejte ke kapustě.
  4. Vše osolte, opepřete, přidejte tymián a promíchejte.
  5. Směs nasypte do pekáčku, nebo zapékací misky a dejte na 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
  6. Podávejte s masem, rybami nebo kuřecími pokrmy jako přílohu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    82,35 g
  • Sacharidy:

    82,81 g
    • Cukry:

      32,36 g
  • Tuky:

    59,47 g
  • Vláknina:

    27,60 g

Aktivita pro spálení:

256 kcal
32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

76

minut uklízení





Podobné recepty

Fenyklový salát

(16 hlasů)
20min
390 kJ

Nakládaný karotkový salát

(17 hlasů)
1h a 5min
435 kJ

Salát z cukrové kukuřice a ředkviček

(15 hlasů)
35min
217 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z růžičkové kapusty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba